perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tilaustöitä

Lomalla ollessa on tämä kirjoittelu vähän jäänyt. Yllättävää, kun silloin luulisi aikaa olevan vaikka mihin.
Alkuviikosta tuli valmiiksi pari tilaustyötä, pikkutytön kesä- ja talvitakit.
Ylempi on puuvillasekoitelankaa, alempi 7-veljestä. Ja jos pinkki takki näyttää tutulta, niin kyllä, se on aiemman Vadelma -takin kukaton versio :-) Talvivilliksen nakuttelin vähän niinkuin näppituntumalla.
Muitakin tuotteita on valmistunut, mutta kun innostuin tekemään niitä mummonneliöpeitteitä, ja menossa on kolmas samanmoinen sinivalkoinen, niin ei ehkä kannata jokaista niistä kuvata erikseen. Kerron sitten kun vaihdan väriä. Auringonkeltainen vois olla vaihteeksi kiva?

I've been on holiday and have been too busy to update my blog :-)
Earlier this week I finished these two cardigans for little princess. The pink one is cotton-acrylic -mix and the winter cardigan is made of 7 brothers by Novita. If the summer cardigan looks familiar, that's because it's the same Raspberry-cardigan than in earlier update but without the flower. The winter-one is made of my own imagination, too.
I've finished some other things too, but I got excited of those granny square blankets so much, that there is third one going on right now. And there's no use to take a picture of each one. But I'll let you know when I chance color. Sun yellow might be nice for a chance?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti