lauantai 2. tammikuuta 2016

Sukat urheiluseuran väreissäTämä postaus on vallan unohtunut tehdä! Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan :-)
Sain Jonnalta maraskuussa yhteistyöehdotuksen, ja sen seurauksena tein hänelle sukat.
Jonna on intohimoinen Tappara-fani, ja hän toivoi sukkia, jotka jotenkin liittyisivät kyseiseen joukkueeseen.
Käsityöryhmissä näkee paljon sukkia, joihin on neulottu seurojen logoja. Mutta niissä käydään myös paljon keskustelua siitä, saako logoja käyttää ilman lupaa. Joku Oulun Kärppien junioripelaajan äiti oli pyytänyt seuralta lupaa tehdä koko junnujoukkueelle sukat, joihin olisi kirjonut Kärppien logon. Mutta edes oman joukkueen neuleisiin ei lupaa myönnetty, joten näiden kanssa liikutaan tosiaan aika harmaalla alueella. 
Lähdin siitä ajatuksesta, että väreihin ja raitoihin ei ehkä kellään vielä ole yksinoikeutta, ja tällä logiikalla toteutin sitten Jonnalle suka, jotka saattavat joillekin tuoda mieleen urheiluseuran, toisille taas jotain ihan muuta. 
(Tästä muistui mieleen 25 vuotta sitten opiskeluaikana saamani tilaustyö, jossa intohimoinen HPK-fani halusi neulepaidan, jollaisia joukkue käytti silloin kun jääkiekkoa vielä pelattiin villapaidoissa :-) Hankaluutena oli (tuona googlettomana aikana), että kaikki käsillä olevat valokuvat olivat mustavakoisia, eikä tällaisella asiaan vihkiytymättömällä pohjalaisella ollut mitään käsitystä kyseisestä joukkueesta saati sen väreistä. Mutta lopputulos oli hieno (oranssi-musta-valko-raidallinen) ja tilaaja erittäin tyytyväinen)


Mutta tällainen sukkapari Jonnalle lopulta lähti.


Vahvistettu kantapää...


...ja sädekavennus.
Lankana 7-veljestä (75%villa, 25% polyamidi, konepesu 40°) ja 3,5mm pyöröpuikko.

Jonnan ajatukset sukista pääset lukemaan tästä linkistä.

Yksi ylimääräinen pari 37-38 koossa löytyy myös Putiikista.

-Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti