lauantai 28. tammikuuta 2012

Uusi lankatuttavuus

Onhan se niinkin, että keskeneräistä työtä ei pitäisi arvostella, mutta nappasin nyt kuitenkin kuvan työn alla olevasta sukasta.
Lanka tarttui käteen taannoisella kauppareissulla, ja pakko sanoa, että oli oikein positiivinen ylläri! Kyseessä on Marks&Kattens'in Fame Rand, jossa on 70% villaa, 25% polyamidia ja 5% akryylia. Minusta tämä väri on aivan ihana, luonnossa vihreän sävyt ovat ehkä vielä syvemmät kuin kuvassa. Puikkosuositus on 3, joten lopputulos on ohutta mutta lämmintä neulosta. Ja konepesumahdollisuus on aina plussaa.
Itse sukka on, kuten kuvasta näkyy, yli polven ulottuva. Valmistuttuaan tämäkin pari ilmestyy Nannan Putiikin hyllylle :-)

It's true the the unfinished work should not be criticized, but however I took this photo.
Yarn is new acquaintance for me, and I must say that it is very positive surprise! Yarn is Fame Rand from Marks&Kattens, 70% wool, 25% polyamid and 5% acrylic. I think this color is absolutely lovely, in natural light greens are perhaps even deeper than in picture. Knitting needles are 3mm, so the result is thin but warm. Machine wash is always a plus.
Sock is, as you can see, over-knee style. When completed, this pair appears in a shelf of Nannan Putiikki :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti