tiistai 6. maaliskuuta 2012

Peitto valmistui!

 Niinhän siinä kävi, että tämä peitto jäi kokoon "vauvanpeitto", eli mittoja kertyi 54x75cm. Mutta jäin kirjaimellisesti koukkuun: toinen samanmoinen on jo kymmenen neliön kokoinen.
Lisäksi työn alla on mummonneliöistä koostuva laukku, muutoin valmis, mutta ajattelin vielä vuorittaa sen, jotta sisältö ei putoile rei'istä tielle, ja säilyy salaisuutena muille kulkijiolle.

Tämän(kin) viikon murheen kryyni on ollut Putiikin puhelimeen tulevat jatkuvat kaupustelupuhelut firmoilta, jotka takaavat toinen toistaan parempaa verkkonäkyvyyttä ja toinen toistaan tehokkaampia hakukoneoptimointeja.
Vuoden vaihteessa soitti joku lakimies, joka varotti näistä, joten yritän olla varovainen :-) Tarkoitus oli jossain kohtaa poistaa kokonaan putiikin prepaid -liittymä käytöstä ja ohjata kaikki puhelut suoraan omaan puhelimeen, mutta ehkä tuo aika saa odottaa vielä muutaman torjutun kaupittelijan verran. Montakohan niitä Suomen maassa riittää? Puhelutulvan perusteella väittäisin että satoja!  -Tilitti Nanna: -)

Mission completed! So it is just small baby blanket, size 54x75cm, but there is already other one coming out.
I have also "almost ready" case crocheted of these same granny's squares, but I decided to put lining in it so that little stuff doesn't drop out the holes. Anyway, this square crocheting is still surprisingly fun!

2 kommenttia:

  1. Jep, tiedän tunteen. Ekat pari kuukautta on pahimpia mutta kyllä niitä tasaisesti riittää, sitten ruvetaan myymään mainostilaa ym. Punainen luuri säästää sekä aikaa että hermoja. Söpö puoti sulla, tervetuloa vastavierailulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Mukavalta näytti sinunkin kaupassasi! Hienoa että lähes kaiken saa ostettua rauhassa netistä, ei tarvitse lähteä neljän ruuhkaan jonottamaan :-)

    VastaaPoista