sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Avainnauhatehdas :-)

No niin, avainnauhatehdas pyörähti sitten käyntiin :-) Näitä on tosi hauska väkertää. Ja kun radiokanavana taustalla on YLE Puhe, niin saa samalla rautaisannoksen ajankohtaista tietoa elämän eri alueilta. (Muutoin ei varmaan olisi tullut seurattua Keskustan puoluekokousta tai osallistuttua eroseminaariin :-)
Mutta asiaan.
Aiemmasta poiketen päädyin käyttämään avainketjuissa metallivaijeria ja pihdeillä puristettavia kiinnityshelmiä, joten nauhoja on lähes mahdoton saada poikki muutoin kuin saksilla.
Sen seurauksena tietysti nämä ovat vain aikuisten kivaa, koska lasten nauhojen pitää antaa periksi, jos sattuvat juuttumaan johonkin.
Toki jos joku lapsi helminauhan haluaa, niin pujottelen sen sitten ei-niin-kestävään materiaaliin.
Nämä yksilöt löytyvät Nannan Putiikista, ja lisää varmaan kesän aikana syntyy.


Ok, now I've started a key-ribbon factory :-) These just are so nice to make. And when I have radio on in the background (YLE Puhe/Talk), I've received very heavy issue of knowledge from the different categories of human life. (Without this I surely wouldn't have monitored a congress of the Finnish Central Party or taken part in divorce seminar :-)
But back in business.
Unlike earlier, I now used a strong metal wire in key-ribbons, so they don't break without scissors. That means, that these ribbons are just for adults, 'cause the one intended for kids must break if they happen to stick in something. 
Of course if some kid want's a bead key-ribbon, so you must use not-so-tough material.
These individuals can be found in Nanna's Boutique, and I'm sure there will be more of them during the summer.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti