torstai 30. elokuuta 2018

Suunnistussukat



Firmastamme lähti yksi työntekijä uusia haasteita kohti. Yksikkömme päällikkö halusi muistaa lähtijää sukilla ja pohdimme kovasti millaiset sukat kuvastaisivat lähtijää parhaiten.
Lopulta päädyimme suunnistussukkiin.


Idea on yksinkertainen: tyyppi harrastaa suunnistusta, joten hän sai sukat, joiden avulla voi halutessaan suunnistaa takaisin vanhaan työpaikkaan entisiä tovereita tapaamaan.


Sukat ovat firman väreissä ja niihin on kirjailtu firman karttakoordinaatit. Ensin mietimme mistä ne löytäisi, kunnes muistimme, että meillähän on kaikilla kännykässä 112 Suomi -sovellus, jonka avulla  pelastuslaitos löytää hätäpuhelun soittajan gps-sijainnin perusteella. Siitä vain sovellus käyntiin ja gps-koordinaatit talteen.

(Jos sinulla ei muuten tuota maksutonta appsia puhelimessa vielä ole, niin lataa ihmeessä. Paikannustarkkuus on sisätiloissakin 4m, ulkona kenties vieläkin tarkempi. Auttajien on helppo löytää perille.)

Lankana sukissa on seiskaveikka (75% villa. 25% polyamidi, pesu 40°C), puikot 3,5mm pyöröt. Kantapää on perusmallinen vahvistettu, kärjessä sädekavennus.

suunnisteli Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti