sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Lost In Time (over and over again)




Tämä Lost In Time -huivi on lajissaan jo kolmas. Se on valmistunut telkkua katsellessa jo aikaa sitten ja löytyi nyt myttynä sohvatyynyn alta viimeistelyä odottamasta.


Minulla oli sukkaprojektista jäänyt pari Kunstgarnin keränloppua ja mietiskelin mitä niistä tekisi. Ja kun Lost In Time on ollut mukava tehdä, niin mitäpä sitä suotta uutta mallia etsimään :-)


Niinhän siinä sitten kävi, että olemassa oleva lanka ei riittänyt, vaan piti hakea vielä yksi kerä lisää. Ja lopulta olisin tarvinnut vielä toisen, mutta totesin, että jos sellaisen ostan, niin sitten olen taas miettimässä että mitä jämästä tekisin. Virkkasin siis kaksi viimeistä kerrosta toisesta työstä yli jääneistä yksivärisistä baby-alpakkakeristä, ratkaisu toimi ihan hyvin.


Muutoin en ihan kauheasti lopputuloksesta pidä, mielestäni lanka ja malli eivät toimi keskenään. Tai sitten syynä on se, että sininen ei kuulu suosikkiväreihini.


Mutta tulipahan tehtyä. 
Malli on ihan valtava lankasyöppö, tähän meni vajaa 200g Kunstgarnia (75% villa, 25% nylon) sekä nöttöset Baby Alpacaa. Nelosen koukulla virkatulle huiville tuli kokoa 185 x 78 cm.
Vaikka Lost In Time on mukava malli virkata, niin ehkä kuitenkin seuraavaksi jotain muuta :-)

lupasi itselleen Nanna

1 kommentti: